Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در دوران کرونا انجام کار‌های اداری به صورت غیر حضوری می‌تواند جلوی گسترش این بیماری را بگیرد در این گزارش نحوه دریافت برگه پرداخت بیمه‌شدگان مشاغل آزاد، اختیاری و خاص  به صورت غیر حضوری آموزش داده شده است.

کلیه بیمه شدگان  مشاغل آزاد،اختیاری و بیمه شدگان خاص برای دریافت برگه پرداخت بیمه شدگان اختیاری و مشاغل آزاد و خاص به نرم افزار، تنظیم لیست بیمه و تهیه دیسکت نیازی ندارند بلکه فقط با داشتن رمز اینترنتی می توانند جهت دریافت برگه پرداخت مراحل زیر را انجام دهند:

ابتدا با ورود به سامانه صدور برگ پرداخت غیرحضوری به آدرس https://samt.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

tamin.ir 
صفحه زیر نمایش داده می شود:

کد ملی بیمه شده و رمز اینترنتی را وارد کنید.
در صورتی که صفحه تغییر رمز را مشاهده کرده اید:

کلمه عبور شما منقضی شده است لطفا کلمه عبور خود را تغییر دهید.

در سطر اول، رمز اینترنتی چاپ شده را وارد کنید.

۲) در سطر دوم، رمز دلخواه را وارد کنید. (می توان از عدد و یا ترکیبی از حروف و عدد استفاده کرد).

۳) در سطر سوم، رمز دلخواه را مجددا تکرار کنید و بر روی گزینه «تغییر کلمه عبور» کلیک کنید.

پس از ورود به سامانه، از منوی «عملیات بیمه شدگان خاص» بر روی گزینه «درخواست برگ پرداخت»  کلیک کنید. (مطابق شکل زیر)

در صفحه نمایش داده شده (شکل زیر)، مدت پرداخت را مشخص کرده و بر روی گزینه «ثبت درخواست» کلیک کنید:

منظور از مدت پرداخت؛ تعداد ماه هایی است که برای پرداخت حق بیمه در نظر دارید. این مدت می تواند بین یک ماه تا اسفندماه سال جاری باشد.

به عنوان مثال اگر حق بیمه خود را تا شهریورماه پرداخت کرده باشید، می توانید مدت ۶ ماه را انتخاب کنید و یک برگ پرداخت شش ماهه برای ماه های ۷و۸و۹و۱۰و۱۱و۱۲ صادر خواهد شد ولی پرداخت آن می بایست حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۳/۰۹/۳۰ انجام پذیرد زیرا بین پرداخت قبلی حق بیمه و پرداخت مجدد آن بیش از ۳ ماه نباید فاصله ایجاد شود.

اگر بیمه شده ای تا ۳ ماه حق بیمه خود را پرداخت نکند، ارتباط وی با سازمان قطع شده و ادامه بیمه وی موکول به تسلیم درخواست مجدد و موافقت سازمان خواهد بود.

برای درک بهتر موضوع به این مثال ها توجه کنید:

(فرض بر اینکه حق بیمه شهریورماه پرداخت شده و ماه جاری، مهرماه باشد.)

اگر بخواهید حق بیمه را بصورت ۱ ماهه پرداخت کنید؛ به عنوان مثال حق بیمه مهرماه را پرداخت کنید، برای دریافت فیش حق بیمه و پرداخت آن از اول مهرماه تا پایان آذرماه مهلت دارید.

اگر بخواهید حق بیمه را بصورت ۲ ماهه پرداخت کنید؛ یعنی مهر و آبان را با هم پرداخت کنید، برای دریافت فیش حق بیمه و پرداخت آن از اول مهرماه تا پایان آذرماه مهلت دارید.

اگر بخواهید حق بیمه را بصورت ۳ ماهه پرداخت کنید؛ (منظور مهر و آبان و آذر است) برای این سه ماه نیز از اول مهرماه تا پایان آذرماه مهلت دارید.

به این نکته توجه داشته باشید؛ برای هر چند ماه درخواست برگ پرداخت، یک فیش صادر خواهد شد و برای پرداخت آن (از آخرین ماه پرداختی) سه ماه مهلت دارید.

پس از وارد کردن مدت پرداخت (ماه) و ثبت درخواست، برای دریافت فیش حق بیمه، از منوی «عملیات بیمه شدگان خاص» بر روی گزینه «دریافت برگ پرداخت» کلیک کنید:

در صفحه نمایش داده شده (شکل زیر) به وضعیت درخواست توجه کنید، پردازش درخواست شما معمولا چند دقیقه طول خواهد کشید.

زمانی که سامانه در حال پردازش درخواست شما است، وضعیت درخواست «در حال بررسی» را نشان می دهد و پس از آن «صدور» و یا «عدم صدور» نمایش داده خواهد شد.

زمانی که وضعیت درخواست به حالت «صدور» تغییر یافت، شناسه برگ پرداخت و مبلغ در لیست نمایش داده خواهد شد. می توانید آنها را یادداشت کرده و به صورت غیرحضوری (عابربانک، سایت بانک رفاه و ملت، تلفن همراه و ثابت) جهت پرداخت حق بیمه اقدام کنید. البته می توانید بر روی علامت ذره بین (آخرین ستون: امکانات) کلیک کرده و نسخه چاپی فیش حق بیمه را پرینت گرفته و آن را پرداخت کنید.

توجه: در صورتی که وضعیت درخواست «عدم صدور» باشد می توانید در ستون توضیحات، علت آن را مشاهده کنید. همانطور که در تصویر فوق مشاهده می کنید تا زمانیکه فیش حق بیمه ی صادر شده، پرداخت نشده باشد، برگ پرداخت بعدی صادر نخواهد شد.

با بستن مرورگر می توانید به کار خود پایان دهید.

بیشتر بخوانید:

نحوه استفاده از کارتابل منشی و پزشک در سامانه نسخه الکترونیک تامین اجتماعیانتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی خدمات الکترونیک بیماری کرونا دریافت برگه پرداخت ماه مهلت دارید وضعیت درخواست بر روی گزینه برای دریافت پرداخت کنید فیش حق بیمه بیمه شدگان نمایش داده برگ پرداخت مشاغل آزاد دریافت برگ حق بیمه پرداخت آن کلیک کنید خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۷۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا گفت: به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مهدی سیدهاشمی اظهار کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی مالکان خودروهای نوشماره و خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

وی افزود: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر محافظت می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع‌بندی خوبی رسیدیم.

هاشمی ادامه داد: در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که در پی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا تنها اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش دریافت و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت‌سنجی و پس از آن تأیید شدن یا نشدن را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 749653

دیگر خبرها

  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند